В навечерието на началото на третата година на Войната на Русия в Украйна, жителите на Москва споделиха какво

...
В навечерието на началото на третата година на Войната на Русия в Украйна, жителите на Москва споделиха какво
Коментари Харесай

Две години по късно: Жители на Москва разказват за промените от началото на конфликта

В навечерието на началото на третата година на Войната на Русия в Украйна, жителите на Москва споделиха какво съгласно тях се трансформирало в живота им от началото за последните 2 години.

 
Много неща се трансформираха в страната, само че не към по-добро. Границите са затворени, хората не могат да се придвижват. Това не е обикновено.
Дмитрий, локален гражданин

Въпреки упованията на Кремъл за раздробяване на Украйна, последните две години се отразиха тежко на Русия, изтощавайки икономическите и военните ѝ запаси и подхранвайки общественото напрежение, което стартира да се демонстрира макар строго следената политическа система.

 
Много компании бяха затворени, доста компании претърпяха ребрандиране и като цяло връзката с останалия свят стана по-слабо усещана.
Ян, локален гражданин

От своя страна политическият анализатор Абас Галямов споделя, че според него ситуацията и за Москва, и съответно за Путин ще се утежни.

 
Ситуацията за Путин се утежнява. Процесите в страната се ускоряват, стопанската система се срутва, глобите работят. Лъжа е, че те не работят, те работят и то сносно.
Абас Галямов, политически анализатор

Галямов добавя, че съгласно него легитимността на Путин продължава да отслабва и за сметка на това властите реагират с по-строги ограничения. Той смята обаче, че това може да изиграе цитирам лош номер на Путин, като предизвика революция в страната.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР